Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДо закладок: подкаст Челсі Клінтон про важливість охорони здоров’я

In Fact with Chelsea Clinton

Минулого року Гілларі Клінтон представила свій подкаст You and Me Both with Hillary Clinton. Тепер свій авторський проєкт запустила її донька Челсі Клінтон. У подкасті In Fact with Chelsea Clinto‪n вона розповідатиме про свій досвід роботи в політиці, міжнародних відносинах і галузі охорони здоров’я, а також висвітлюватиме факти, пов’язані з цією сферою життя. Ці теми Клінтон обговорюватиме в інтерв’ю з гостями.

У першому випуску подкасту, який вийшов 13 квітня, Челсі поговорила з ведучим шоу Queer Eye Джонатаном Ван Нессом, який у 2019 році розповів, що живе з ВІЛ, політичним активістом Пітером Стейлі, а також із лікарем і захисником справедливості для всіх у галузі охорони здоров’я, доктором Оні Блекстоком.

«Що спільного між вакцинами, стигмою, змінами клімату та сексом? Усі вони пов’язані з охороною здоров’я. COVID-19 не єдина криза громадського здоров’я, із якою ми стикалися. Навіть не єдина, з якою ми стикаємося зараз. [...] Поки ми переживаємо пандемію, і все навкруги насичене теоріями змови та дезінформацією, Челсі збирає факти», – зазначають в описі подкасту.

Послухати перший випуск можна за посиланням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.