Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяІдеї для тренувань: 6 спортивних блогерок на YouTube

Йога, силові та кардіо

Усе частіше заняття спортом сприймають як складову здорового тіла, підвищення настрою та самодисципліни. Однак не завжди є час чи можливість ходити в спортзал і займатися з тренером, особливо під час локдаунів.

Раніше ми відповідали на поширені питання про спорт, а зараз вирішили розповісти про YouTube-блогерок, які знімають домашні тренування. Порція мотивації та різноманіття вправ: кардіо, силові, стретчинг, йога чи танці – обирати вам.

Holly Dolke

Холлі – фітнес-тренерка з Португалії. Вона допомагає людям поліпшити фізичне й ментальне здоров’я, зосередившись на трьох основних принципах: правильне харчування, щоденні рухи та сила мислення. Колись Холлі дражнили за слабке тіло, але їй вистачило мотивації не зважати на інших, а просто займатися самовдосконаленням.

На її каналі можна знайти комплекси вправ для різних частин тіла без використання обладнання, відео для стретчингу чи медитації. Тренерка часто влаштовує челенджі, а нещодавно народила дитину, тому записала серію роликів про вагітність і відновлення тіла після неї.

Chloe Ting

Хлоя – сертифікована тренерка, тому до проведення тренувань вона підходить професійно. Серед відео можна знайти кілька варіантів розминки, яку обов’язково треба робити перед основним тренуванням. А також повноцінне кардіо чи силове навантаження для всього тіла. Що важливо, Хлоя показує альтернативні способи виконання вправ, тому їх можна виконувати як новачкам, так і більш підготовленим людям.

Окрім безкоштовних програм занять, тренерка ділиться різноманітними рецептами. На своєму прикладі вона доводить, що можна їсти смачно та корисно й водночас не обмежувати себе ні в чому. Ось Хлоя готує вафлі, панкейки та смузі-боули, а в іншому ролику ділиться ідеями для поживних і швидких обідів.

Yoga with Adriene

Якщо ви прихильниця йоги або давно хотіли спробувати, то зверніть увагу на канал Адрієн. Вона фокусується на гармонії тіла та ментального здоров’я, записує уроки для відновлення внутрішнього ресурсу, енергії та концентрації.

У тренерки є серія роликів для різних рівнів підготовки. Зокрема, для дітей і підлітків. Йога з Андрієн триває від 10 до 50 хвилин, що дуже зручно для планування. Приємним бонусом є комплекси вправ від болю в спині та шиї, які можна виконати після важкого робочого дня.

Pamela Reif

Памела Рейф активно знімає відео тренувань для свого каналу. Тут можна знайти різні активності: заняття для новачків, 15–20 хвилин кардіо чи силового навантаження з обладнанням чи без, стретчинг, танці та 45-хвилинні комплекси вправ.

Тренерка коментує кожну дію, показує, як правильно зробити ті чи ті рухи, щоб уникнути пошкоджень, і пояснює, який м’яз повинен працювати. У Памели є свій застосунок із тренуваннями та рецептами, кулінарна книга англійською й німецькою мовами та невеликий магазин із корисними солодощами.

Toni Mitchell

Канал Тоні схожий на лайфстайл-блог. Дівчина займається спортом, розповідає про харчування й веганські звички та знімає влоги з подорожей. На каналі можна переглянути навіть кілька відеоідей для зачісок.

Тоні розробляє ефективні тренування тривалістю 10–30 хвилин. Якщо виконувати їх стабільно, то результат не забариться. На фоні звучить музика, що змушує танцювати між підходами. А енергія Мітчелл підбадьорює під час занять і не дає зупинятися.

MadFit

У часи пандемії нам усім бракує танців, концертів і фестивалів. Але як щодо того, щоб увімкнути відео на YouTube і влаштувати це вдома? Під пісні улюблених виконавців Медді знімає танцювальні тренування. Так можна не тільки порухатися під Дуа Ліпу, Аріану Гранде та Тейлор Свіфт, а й позайматися спортом.

До того ж на каналі Медді можна обрати вправи для тренування всього тіла чи скласти його самостійно. Наприклад, виконати вправи для тонусу рук і спини, а потім – для ніг і пресу. Знімає тренерка й відео з розтяжкою та йогою. Тому радимо обирати те, що більше до вподоби. Адже тренування має бути в насолоду, а не навпаки.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.