Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДо закладок: застосунок Daylio для трекінгу настрою та налаштування щоденних цілей

Кастомізація, нагадування та статистика емоцій

Як пройшов ваш день? Який настрій переважає сьогодні? Ці питання в зручний для вас час, який можна налаштувати самостійно, ставить застосунок Daylio. Якщо ви не маєте часу або можливості вести щоденник чи помічаєте, що не приділяєте достатньо уваги своєму емоційному стану, вам може допомогти цей корисний застосунок із яскравим інтерфейсом.

Спочатку ви обираєте вирази обличчя, якими будете відмічати свій настрій. Вони показують 5 емоцій: від роздратування до щастя. Після цього щодня необхідно обирати смайлик, який описує ваш настрій на поточний день. Так ви зможете зрозуміти, що впливає на зміну вашого настрою, а також слідкувати за своїм внутрішнім станом за допомогою статистики.

Також у застосунку доступна функція мети (goal). Наприклад, ви хочете більше читати, частіше пити воду, медитувати або приділяти час родині. Daylio нагадує про ці та багато інших активностей, які ви помічаєте як свою мету, зазначаючи, як часто хочете це робити протягом тижня. Застосунок відмічає, коли ви рухаєтеся вперед або ж довгий час перебуваєте в доброму гуморі.

Застосунок доступний на iOS та Android.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.