Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: акне-позитивний блог Іззі Роджерс

Поради для прийняття та любові до себе

Іззі Роджерс – британська блогерка, яка присвячує свою платформу відвертим розмовам про акне й бодіпозитив. На своєму акаунті в інстаграм Іззі показує, що блогери, як і всі люди, мають свої недосконалості, і доводить, що аудиторію приваблює щирість і чесний контент. У місяць привернення уваги до акне, який відзначають у червні, пропонуємо переглянути блог дівчини, що налічує більше 100 тисяч підписників.

«Інстаграм може бути дивовижним, але також настільки токсичним, якщо ви, переглядаючи стрічку, порівнюєте свою дійсність з ідеальним освітленням і ракурсами. Тоді це має згубний вплив на ваше сприйняття власного життя», – ділиться Іззі.

Як розповідає Іззі, якби колись її хлопець не допоміг їй почати публікувати свої невідредаговані фото без макіяжу, дівчина б не наважилася на це самостійно і, можливо, так само зневажливо ставилася до себе, як у минулому.

Іззі наголошує, що, пишучи дописи, вона сама починає відчувати впевненість у собі, ніби це афірмації, які допомагають їй підтримувати себе в кращому стані. Дівчина ділиться, що їх вдається ігнорувати коментарі хейтерів завдяки тому, що вона цінує й любить себе, тому не зважає на слова незнайомців без фото в профілі.

Блогерка не соромиться публікувати фото без зачіски в халаті та сміятися над собою, також вона показує, як зробити яскравий макіяж, і спілкується з підписниками на тему прийняття себе. Іззі вирізняється креативним баченням моди: в образах вона комбінує різні принти й обирає оригінальні прикраси.

У рубриці «Власний досвід» ми розмовляли з блогеркою Марією Біленькою, яка свідомо відмовилася від маскування висипів і присвятила свій інстаграм темі акне.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.