Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: ілюстраторка Іззі Веллс, яка зображує красу жінок різної зовнішності

Дівчина надихається роботами Фріди Кало

Іззі Веллс – студентка факультету фешн-комунікацій Брайтонського університету, яка створює стильні і яскраві ілюстрації та закликає не соромитися своїх особливостей і відзначати свою несхожість на інших.

Найчастіше Веллс малює жінок, якими надихається в межах інстаграму. У дописах дівчина відмічає моделей і блогерок, які мають різну зовнішність, й акцентує увагу на їхніх унікальних рисах, як-от: кольорове або кучеряве волосся, веснянки, татуювання або широка усмішка.

Усі ілюстрації дівчини мають упізнаваний стиль, однак Іззі завжди виділяє кожну роботу різними деталями: незвичайний принт на одязі, яскраве тло або предмети інтер’єру навколо моделі. Наприклад, дизайнерці Елізабет Віблі вона домалювала сережки-вишеньки зі смайликами та додала сердечки на тлі. Своїм найбільшим натхненням Іззі називає творчість Фріди Кало.

Окрім ведення власної сторінки, дівчина колаборує із брендами одягу й онлайн-журналами. Також вона створила власний зін Deep Dive як фінальний проєкт для університету. За словами дівчини, візуальний журнал присвячений розмиттю меж між самовираженням і самоприйняттям.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.