Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: TikTok-акаунт Old Gays, який ведуть геї похилого віку

Історії камінг-ауту та поради молодшим поколінням

Old Gays – блог Роберта Е. Рівза, Майкла Пітерсона, Джессі Мартіна та Білла Лайонса – чотирьох геїв похилого віку, які комбінують кумедні відео з натхненними історіями. Їхній акаунт став популярним після вірусного відео про мережу ресторанів Shake Shack. Наразі за Old Gays слідкують більше мільйона користувачів.

@oldgays

Bill came out as an Old Gay! ##oldgays ##comingout ##friends ##family

♬ original sound - The Old Gays

У колаборації зі Shake Shack чоловіки рекламували напої, які почали продавати на честь прайд-місяця, що відзначають у червні. Ролик починається з того, як кожний із чоловіків ділиться зворушливими історіями про камінг-аут і прийняття себе, показуючи свої фото в молодості.

«Це я у 20 років, за рік до мого першого прайду. Я не був упевний у тому, хто я. Тепер, через 55 прайдів, я точно знаю», – ділиться Майкл, один із блогерів.

@oldgays

Free, proud & gay as can be ?️‍? @shakeshack ##oldgays ##shakeshack ##shakeshackpartner ##ad ##out ##free ##proud ##gay ##pride2021?️‍? ##lgbtq ##fypシ

♬ original sound - The Old Gays

Наприкінці відео вони пробують коктейлі та зазначають, що частина коштів із продажу переходить до організації The Trevor Project, яка допомагає представникам ЛГБТК+. Ролик набрав 2,7 мільйона переглядів.

Як у веселих, так і в інформативних відео Old Gays надихають молодші покоління піклуватися про себе й доводять, що себе можна і треба проявляти в будь-якому віці.

@oldgays

Homosexuality ?️‍? ##oldgays ##sexuality ##homosexual ##homo ##homosapien ##lesbiansoftiktok ##gay ##happy ##lgbtq ##fypシ

♬ original sound - The Old Gays
Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.