Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: яскравий Instagram Еллі із Брайтона, яка захоплюється дизайном інтер’єру

DIY і креативні ідеї

Еллі – жителька містечка Брайтон в Англії, яка показує, як бюджетно оновити свою оселю, додавши яскраві акцентні елементи. Дівчина працює в Національній службі охорони здоров’я, а свою любов до дизайну інтер’єру проявляє онлайн. Радимо підписатися на Еллі, аби надихнутися на оновлення своєї оселі.

За словами дівчини, усе почалося з того, що вона захотіла додати кольорів в одну з кімнат. Дівчина ділилася процесом ремонту у квартирі та публікувала короткі ролики «до–після», де спочатку можна побачити порожню, а після – невпізнавану кімнату, яка виглядає стильно та затишно водночас.

«Коли ми переїхали сюди майже три роки тому, я абсолютно не уявляла, як прикрашатиму цей простір, і точно не думала, що наприкінці все стане таким яскравим. Зазвичай я ношу базовий одяг, тому відчуваю, що проявляю свою яскраву сторону саме в нашій оселі», – ділиться Еллі в коментарі для Wonderzine Україна.

У сторіс дівчина просто й зрозуміло описує, як, наприклад, облаштувати бар у кімнаті, де не так багато місця, або як підбирати кольори для приміщення, аби все було гармонійно й небанально водночас (наприклад, використовуючи техніку color block). Дівчина показує кінцевий результат у профілі, де на тлі гарного інтер’єру позує її песик Барні.

Розповісти друзям
5 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.