Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДо закладок: застосунок Forest, який допомагає позбавитися залежності від телефона

«Залишайся зосередженим»

Застосунок Forest вважається одним із фаворитів у категорії «продуктивність»: за допомогою цієї платформи можна навчитися оптимально керувати своїм часом, а не відволікатися на телефон. Приємний бонус – «природний» дизайн застосунку.

Щоразу, коли користувачам застосунку потрібно на чомусь сфокусуватися, вони можуть завести таймер (від 30 до 120 хвилин) і працювати. Із моменту встановлення таймера програма починає «вирощувати дерево». Спочатку це маленький паросток, який поступово перетворюється на доросле дерево.

Якщо власник смартфона виходить з програми або перемикається на якусь іншу програму, дерево гине. Перед тим, як вийти, застосунок уточнює, чи дійсно користувач хоче «вбити це маленьке й миле дерево». Додамо, що Forest не розцінює відповідь на вхідний дзвінок як перехід в іншу програму.

За бажанням користувачі можуть виростити цілий ліс, у якому залишаються як вирощені, так і «вбиті» дерева. Що довше ви не торкається гаджета, то більше гілок виростає на дереві.

Розробники вважають, що досягнення й відповідальність мотивують користувачів, саме тому у Forest можна відслідковувати статистику, отримувати нагороди й відкривати нові види дерев (доступні більше 60) та навіть займатися благодійністю. Також застосунком можна користуватися разом з іншими користувачами та слідкувати за спільними успіхами.

Forest доступний на iOS та Android.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.