Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяЄ питання: чому люди більше не хочуть постійно працювати з офісу

Які переваги віддаленої роботи виділяють працівники

79% людей називають найбільшою перевагою роботи вдома те, що їм не доводиться їздити на роботу. Про це свідчить дослідження компанії з оренди офісів Hubble.

За результатами опитування, те, наскільки людині подобається працювати вдома, залежить від часу, який вона витрачає на дорогу на роботу. 56,4% респондентів, які живуть менше ніж за 15 хвилин від свого офісу, заявили, що мали позитивний досвід роботи вдома, проти 84,2% тих, хто живе більше ніж за 2 години від офісу. Серед тих, хто мав негативний досвід роботи вдома, більшість живе ближче до офісу.

«Загалом ми побачили значне збільшення кількості людей, які прагнуть працювати віддалено більш регулярно, ніж це робили раніше, незалежно від часу на роботу. Навіть серед тих, хто живе менше, ніж за 15 хвилин від офісу», – зазначили в Hubble.

Однією з головних причин таких результатів називають пандемію COVID-19. За даними Transport Focus, 3 з 10 працівників наразі «не почуваються в безпеці в громадському транспорті». Також серед переваг роботи вдома більшість респондентів назвали економію часу та грошей, а також гнучкість і свободу, яку вони мають.

Водночас деякі учасники опитування відчувають вплив дистанційної роботи на своє фізичне здоров’я: без щоденних поїздок вони відчувають себе значно менш активними.

Частка респондентів повідомили, що розглядають віддалену роботу як можливість виїхати працювати за місто. Серед причин вони називають зниження витрат, позитивний стан здоров’я та поліпшення якості життя.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.