Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Життя«Якщо дитина з обкладинки Nirvana виграє». Новий флешмоб після позову Спенсера Елдена

«Я подаю в суд на Ріанну, яка змусила мене підстригти своє довге волосся»

Користувачі твітера почали флешмоб на тлі судового позову Спенсера Елдена, який був малюком на обкладинці альбому гурту Nirvana. Позивач стверджує, що оголене зображення є дитячою порнографією та вимагає відшкодування.

Після новини користувачі почали в жартівливій формі публікувати обкладинки альбомів виконавців зі звинуваченнями й ідеями, за що вони б подали на музикантів у суд. У твітах пишуть про дитячі травми й помилки минулого, обігруючи фото на обкладинках.

«Якщо дитина з обкладинки Nirvana виграє, я подам в суд на Наталі Імбрулія за обкладинку, яка змусила мене занадто сильно вискубати свої брови»

«Якщо дитина з Nirvana виграє, я подаю в суд на Ріанну за обкладинку альбому Good Girl Gone Bad, яка змусила мене підстригти своє довге волосся під стрижку боб, коли мені було 12 років. Я досі не оговталася»

«Крім того, якщо дитина з Nirvana виграє, я збираюся подати в суд на Cure за те, що вони привели мене до короткої фази гелю для волосся та сорочок із жабо»

«Я подаю в суд на Nirvana, тому що я не був дитиною на обкладинці Nevermind»

«Якщо дитина, яка подорослішала, виграє судовий процес над Nirvana, я подам у суд на The Smashing Pumpkins за те, що вони змусили мене одягти сукню жінки з минулого і жити на зірці»

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.