Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: яскраві картини та кумедні танці в акаунті шведської художниці Камілли Енгстром

Картини з жіночим тілом і відео з позитивним меседжем

Камілла Енгстром – художниця-самоучка, яка народилася у Швеції. Наразі дівчина проживає в Лос-Анджелесі, а у своєму акаунті в Instagram ділиться авторськими роботами та позитивними відео, де вона танцює й показує, як можна приділяти більше уваги піклуванню про себе.

Камілла, яка надихається пейзажами та сонцем, найчастіше зображує краєвиди, схили, а також жіноче тіло. На роботах дівчини переважають теплі відтінки помаранчевого, коричневого, жовтого кольорів. Дівчина вже встигла провести 7 сольних виставок.

«Я багато працювала, перш ніж почати заробляти цим на життя. Треба бути терплячою. Я не заробляла як художниця майже п’ять років, поки все не змінилося. Ви повинні любити процес і твердо вірити в те, що повинні це робити, тому що це приносить вам радість. Життя на вашому боці, тому воно цього варте», – ділиться дівчина.

За словами художниці, малювання має терапевтичний ефект, тому вона прагне передавати почуття спокою своїм підписникам. Камілла підписує дописи фразами: «розслаб підборіддя», «ніколи не пізно переродитися», «дивися вгору й будь вдячним».

Ще одним способом визволення енергії художниця вважає танці. Камілла не соромиться рухатися так, як відчуває, на що отримує позитивний фідбек аудиторії. Дівчина навіть створила плейлист Dance With Husa, щоб підписники могли приєднатися до її ритуалів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.