Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяЄ питання: що допомагає досягти успіху у творчій професії

А також у роботі науковця

Щоб досягти кар’єрних успіхів, творчі люди мають багато років вивчати своїх попередників та експериментувати. Про це свідчать результати дослідження Школи менеджменту Kellogg, повідомляє «Громадське».

За допомогою нейромережі дослідники проаналізували роботи художників, режисерів і науковців, щоб знайти щасливі смуги в їхній кар’єрі.

Штучний інтелект проаналізував 800 тисяч картин двох тисяч художників, 79 тисяч фільмів 4 тисяч режисерів і наукові роботи 20 тисяч учених. У більшості творчих людей траплялися щасливі смуги: у цей період їхні роботи відрізнялися від того, що вони робили раніше й пізніше.

За словами вчених, творчі люди досягають успіху після вивчення робіт попередників, наслідування їхнього стилю й експериментування з власним. Водночас щасливий період триває не більш ніж 5 років. Після цього людина вже не вивчає попередників і не шукає нові ідеї.

Дослідники наголосили, що лише наслідування попередників чи експериментування не гарантують, що людина досягне визнання. Але якщо дотримуватися цих правил, шанси на успіх зростатимуть.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.