Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДо закладок: подкаст Okay Sis, у якому сестри обговорюють кар’єру та ментальне здоров’я

Щотижня ведучі запрошують жінок із різних сфер життя

Okay Sis – щотижневий подкаст, який ведуть двоє сестер Скаут та Мейді. На своїй платформі дівчата в теплій атмосфері обговорюють усе, про що зазвичай можна поговорити із сестрою або близькою подругою: від загальних тем, як соцмережі, до більш особистичних історій. Усе це дівчата роблять разом із гостями шоу – жінками, які представляють різні сфери життя.

Серед тем, які висвітлюють Скаут та Мейді, – психічне здоров’я, попкультура, бізнес, особистий розвиток, кар’єра, рекомендації книжок, догляд за шкірою. Також дівчата відкрито діляться своїм досвідом. Хоча подкаст ведуть сестри, у випусках проявляються їхні відмінності. Наприклад, Мейді більш прискіплива, орієнтована на деталі й любить чіткий план, а Скаут не любить сидіти на місці.

За словами ведучих, подкаст Okay Sis показує, наскільки жінки багатогранні та що вони можуть мати різноманітні інтереси: від духовності до перегляду реаліті-шоу. Тож дівчата запрошують підприємиць, авторок, психологинь, зірок та інших жінок, які мають поради щодо різних сфер життя.

Подкаст Okay Sis доступний на Apple Podcasts і Spotify.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.