Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяЩо відомо про операторку Галину Гатчинс, яка загинула внаслідок пострілу Алека Болдвіна

Під час зйомок фільму «Іржа»

Стало відомо, що операторка Галина Гатчинс загинула внаслідок нещасного випадку на зйомках вестерну «Іржа», де актор Алек Болдвін вистрілив із зброї, яка була реквізитом. Галину доставили на вертольоті в госпіталь Університету Нью-Мексико, де лікарі констатували її смерть.

Як повідомляє The New York Times, обставини пострілу поки достовірно не відомі. З’ясовується, як саме використовували зброю і якими патронами вона була заряджена. Представник знімальної групи, зі свого боку, заявив, що сталася осічка під час використання рушниці, зарядженої холостими патронами.

Розповідаємо, що варто знати про операторку.

Галина Гатчинс – кінематографістка з Лос-Анджелеса. Із 2018 року працювала операторкою в 21st Century Fox.

На своїй сторінці у фейсбук Галина зазначила, що вона родом з Києва. На своєму сайті Гатчинс пише, що батько її був військовим, і родина певний час жила за полярним колом на військовій базі. Після повернення до Києва дівчина навчалася на факультеті Міжнародної журналістики в Київському національному університеті. Гатчінс має ступінь магістра міжнародної журналістики.

Після закінчення університету працювала як журналістка-дослідник на зйомках документальних фільмів у Європі.

Переїхавши до США, Гатчинс у 2015 році закінчила Американський інститут кіно.

Її робота над арт-хаусним супергеройським бойовиком Адама Мортімера «Заклятий ворог» із Джо Манганьєлло в головній ролі була представлена в офіційному конкурсі на Міжнародному кінофестивалі в Сіджесі в номінації «Найкращий фільм».

Гатчинс відома операторською роботою над фільмами «Дорогенька», «Заклятий ворог», «Сліпий вогонь» і «Божевільний Капелюшник».

У 2019 році журнал Американської спілки кінематографістів включив її в число висхідних зірок кіно.

«Іржа» – це вестерн про 13-річного хлопчика, який змушений ховатися разом зі своїм дідусем після випадкового вбивства власника місцевого ранчо. Джоел Соуза – режисер і сценарист фільму, Болдвін – виконавець ролі діда, злочинця Харланда Раста, й один із продюсерів картини. Крім нього, у фільмі знімалися актор Тревіс Фіммел й Дженсен Еклс. Після події зйомки фільму зупинили.

Наразі Міністерство закордонних справ заявило, що отримало підтвердження належності Галини Гатчинс, яка загинула під час зйомок фільму в США, до українського громадянства.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.