Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяЛеді Гага розповіла, як готувалася до ролі Патриції Реджані в «Домі Gucci»

Акторка дала інтерв’ю Vogue напередодні прем’єри стрічки

Леді Гага з’явилася одразу на двох обкладинках Vogue – американській та італійській версіях. В інтерв’ю виданню співачка й акторка розповіла, як готувалася до ролі Патриції Реджані в «Дім Gucci» напередодні прем’єри стрічки цього місяця.

Гага поділилася, що вживалася в роль півтора року, серед яких 9 місяців розмовляла з італійським акцентом Реджані навіть у реальному житті. Проте це було «майже неможливо», коли вона була блондинкою, тому Гага, яка сама має італійське коріння, пофарбувала волосся.

«Будучи блондинкою, я не могла говорити з акцентом. Мені відразу ж довелося пофарбувати волосся, і я вчилася жити так, щоб у всьому, на що дивилася й чого торкалася, я бачила гроші», – розповіла акторка про Патрицію, яка колись казала фразу «краще плакати у Rolls-Royce, ніж бути щасливим на велосипеді».

Також Гага поділилася, що мала «психологічні труднощі» наприкінці зйомок, бо настільки вжилася в роль вдови Мауріціо Ґуччі. «Я була або у своєму готельному номері, жила й розмовляла як Реджані, або була на знімальному майданчику й там теж жила та розмовляла, як вона. Пам’ятаю, як одного дня в Італії вийшла прогулятися. Я не гуляла близько двох місяців і запанікувала. Я думала, що на знімальному майданчику».

Акторка пояснила, чому так і не зустрілася з Реджані в реальному житті, хоча та вже звільнилася після того, як провела 18 років у в’язниці. «Я відчувала, що справді зможу передати цю історію справедливості, якщо подивлюся на неї поглядом зацікавленої жінки з журналістським духом, щоб я могла читати між рядків те, що відбувається в сценах фільму. Це означає, що ніхто не збирався розповідати мені, хто така Патриція Ґуччі. Навіть якщо це вона сама».

Фільм «Дім Gucci» заснований на сюжеті книжки Сари Гей Форден «Дім Ґуччі: Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності». Стрічка розповідає про вбивство Мауріціо Ґуччі (Адам Драйвер) і падіння сімейної династії Ґуччі. Патрицію Реджані, колишню дружину Мауріціо, засудили за організацію його вбивства після того, як він залишив її заради молодшої жінки. Реджані вийшла на волю у 2016-му.

Усесвітня прем’єра стрічки відбудеться 26 листопада.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.