Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Життя«Я вірю, що люди можуть змінитися». Дакота Джонсон висловилася щодо культури скасування

Акторка розповіла про роботу з колегами, яких звинувачували в насильстві

Дакота Джонсон висловила думку щодо культури скасування, у результаті якої відомі люди часто не можуть повернутися до своєї роботи через певні звинувачення. В інтерв’ю The Hollywood Reporter акторка поділилася своїм досвідом роботи із людьми, чия кар’єра змінилася через культуру скасування.

«Я ніколи не бачила нічого на власні очі від жодного з цих людей. Я чудово провела час, працюючи з ними. Мені сумно через втрату великих артистів. Мені сумно за людей, які потребують допомоги і, можливо, не отримують її вчасно. Мені сумно за будь-кого, хто постраждав або відчув біль. Це просто дуже сумно», – сказала Джонсон.

Акторка знімалася разом із Шая Лабафом в «Арахісовому соколі». У 2020-му колишня дівчина актора та співачка FKA Twigs звинуватила Лабафа в сексуальних домаганнях, після чого він призупинив свою акторську діяльність, щоб почати лікування. У «Чорній месі» Джонсон грала з Джонні Деппом, чиє розлучення з Ембер Гьорд викликало звинувачення в домашньому насильстві. У 2007-му Дакота з’явилася у фільмі «Соціальна мережа» разом з Армі Хаммером, якого звинуватили в сексуальному насильстві.

«Я вірю, що люди можуть змінитися. Я хочу вірити в силу людини змінюватися та розвиватися, отримувати допомогу й допомагати іншим людям. Я думаю, що відбувається серйозна надмірна корекція. Але я вірю, що маятник може знайти середину», – поділилася Джонсон.

Фото: CelebMafia

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.