Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Життя«Дуже багато мізогінії». Сара Джессіка Паркер відреагувала на хейт в бік касту «Секс і місто»

В інтерв’ю Vogue

Напередодні прем’єри продовження серіалу «Секс і місто» And Just Like That... Сара Джессіка Паркер з’явилася на обкладинці грудневого номера американського Vogue. В інтерв’ю акторка відповіла на хейт та ейджизм, із яким зіткнулися жінки з касту серіалу.

Зокрема, акторка відреагувала на негативні коментарі, які отримала після публікації перших знімків зі зйомок And Just Like That... У них люди писали, що не бачать сенсу продовження шоу, адже акторки виглядають старше, і через це серіал не буде таким, як раніше.

«У відповідь ми отримали дуже багато мізогінії, яка б ніколи не відбулася, якби ми були чоловіками», – сказала Паркер.

Акторка також згадала, яку реакцію викликали її фото, зроблені папараці цього літа. На знімках Паркер просто обідає в кафе з друзями, однак після публікації в мережі знову почали обговорювати її зовнішній вигляд.

«Сиве волосся. У неї сиве волосся? Таке враження, що люди не хочуть, щоб ми були задоволені собою зараз, ніби їм подобається, що ми маємо відчувати біль через свій вигляд зараз, неважливо, чи вирішимо ми старіти природним шляхом, чи ні, чи виглядаємо ідеально або робимо те, що нам подобається. Я знаю, як я виглядаю. У мене немає вибору. Що я маю з цим робити? Зупинити старіння? Зникнути?» – сказала акторка.

And Just Like That розповість про Керрі (Паркер), Міранду (Синтія Ніксон) і Шарлотту (Крістін Девіс), які переживають складнощі життя та дружби в 50 років. Продовження складатиметься з 10 епізодів, які вийдуть у грудні цього року.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.