Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: майстриня манікюру, яка створює нейл-арт для Кім Кардаш’ян і Біллі Айліш

Дизайни з бджіл і рослин

Чи звертали ви колись увагу на оригінальність манікюру Біллі Айліш, Карді Бі, Кім Кардаш’ян, Кайлі Дженнер, Lil Nas X і Ріанни? Це все роботи корейської майстрині Соджин О. Окрім зіркових артистів, вона встигла попрацювати з YSL Beauty, Louis Vuitton і Skims.

У 15 років Соджин переїхала до Лос-Анджелеса й почала працювати креативною продюсеркою модних брендів, як-от: Yeezy й American Apparel. Коли дівчина не змогла знайти нейл-майстра, який би втілив її ідею в реальність, вона вирішила навчитися всьому сама. Зовсім скоро хобі Соджин переросло в основну роботу.

Соджин буквально переносить природні елементи на нігті. У її нейл-артах можна зустріти засушені рослини, квіти, гриби, а також метеликів і бджіл. За роки своєї роботи майстриня навчилася втілювати найнезвичніші ідеї: скляні композиції з квітів, реалістичні краплини води, пірсинг нігтів тощо.

Майстриня переконана, що в останні роки нейл-арт став більш гендерно нейтральним і демократичним. Раніше його робили в Стародавньому Китаї, щоб позначити свій соціальний статус і королівську приналежність. А зараз це мистецтво, яке доступне всім.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.