Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяНа кого підписатися: YouTube-канал із танцювальними тренуваннями The Fitness Marshall

Вправи для людей з різною статурою та рівнем фізичної підготовки

The Fitness Marshall – YouTube-канал із танцювальними тренуваннями під попмузику. Ролики з фітнес-вправами, об’єднаними в танець тривалістю 3–5 хвилин, публікуються щотижня.

Глядачі каналу можуть скласти власний відеоплейліст із тренуваннями під пісні Леді Гаги, Аріани Гранде, Джастіна Бібера й інших відомих виконавців. Зараз The Fitness Marshall має більше 3 мільйонів підписників на YouTube та 1 мільйон підписників у TikTok.

Ідея подати спортивні навантаження в розважальному форматі належить американському танцівнику та тренеру Калебу Маршаллу. Він і є тим самим «фітнес-маршалом», який компонує та покроково показує хореографію у відео. Калеб називає себе «зіркою фітнесу» та зазначає, що найбільше на його стиль вплинули співачка Брітні Спірс та американський фітнес-інструктор Річард Сіммонс.

Маршалл створив канал у 2014 році, коли навчався на останньому курсі коледжу. Користувачі оцінили своєрідний стиль тренера та його підхід до тренувань: після закінчення навчання він уже мав 100 тисяч підписників на YouTube.

«Не важливо, скільки досвіду ти маєш. Усе, що тобі треба, – дозволити собі бути настільки смішним, вільним і нестримним, наскільки це можливо. Якщо рухаєшся, ти вже робиш усе правильно, – каже Маршалл. – Я навіть не можу підрахувати, скільки разів облажався під час занять. Тоді я просто сміюся з себе й продовжую далі».

Особливістю роликів Калеба є те, що він ніколи не з’являється в карді наодинці. Поряд із ним завжди танцюють люди з різною статурою та рівнем фізичної підготовки. Останні кілька років виконувати вправи тренеру допомагають так звані Backup Booties – блогерки Гейлі Джордан та Елісон Флора. Час від часу до них приєднуються й інші інфлуенсери.

«Не має значення, ким ти є, як ти виглядаєш, чи як добре танцюєш. Кожен із нас має можливість з’єднатися з ритмом і вивільнити свою енергію через рух», – пояснює свою позицію Калеб.

The Fitness Marshall також має власний плейліст для тренувань, доступний для користувачів Spotify. Він називається Workout By The Fitness Marshall і складається з 52 треків. Загалом плейліст триває більше двох годин.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.