Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяТемна академія, секонд-хенд і медитації. Instagram спрогнозував тренди 2022 року

У категоріях музики, моди й кар’єри

Instagram опублікував прогноз трендів 2022 року, які запровадять представники покоління Z. Для цього вони звернулися до молоді, щоб дізнатися про найближчі тенденції в кількох категоріях.

Щодо моди 50% підлітків і молодих людей хотіли б спробувати оновити свій гардероб у стилі темної академії, готики, естетики гоблінкор, а також ностальгічними речами. Майже кожен четвертий буде купувати речі в онлайн секонд-хендах. «Після двох років у спортивному одязі молодь готова експериментувати зі сміливими образами, використовуючи моду для веселощів, оптимізму та самовираження», – зазначають в Instagram.

У 2022-му приблизно кожен третій представник молоді планує купувати лише чисті засоби для догляду за шкірою й веганську косметику. Багато людей повідомили, що почнуть використовувати якомога менше косметики на шкірі обличчя.

Щодо музики 41% людей від 13 до 24 років поділилися, що належать до певного фан-дому. Також наступного року кожен третій підліток очікує більше танцювальних челенджів. Instagram зауважив, що музика стане більш візуальною й популярною в соцмережах.

Багато представників покоління Z приділятимуть більше уваги здоров’ю. Третина молоді займатиметься медитацією та вправами для маніфестації. Кожен 4 планує знайти нове креативне хобі, також популярнішими стануть домашні тренування. Також прогнозують краще висвітлення акаунтів активістів за соціальну справедливість.

Щодо кар’єри через пандемію представники нового покоління переоцінюють свої освітні та професійні цілі й хочуть «перевизначити» поняття роботи за офісним графіком. Водночас 90% покоління Z вважають, що найкраща освіта надходить із реального досвіду.

Фото: RawPixel

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.