Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Життя5 TikTok-акаунтів, які допоможуть оздобити новорічні подарунки

5 TikTok-акаунтів, які допоможуть оздобити новорічні подарунки — Життя на Wonderzine

Запакувати можна все: шкарпетки, валізи та навіть укулеле

Наближаються новорічні свята, тому багато хто вже придбав подарунки, які покладе під ялинку. Залишилося лише красиво загорнути їх. Озброївшись подарунковим папером, скотчем і порадами цих TikTok-блогерок, ви можете швидко створити оригінальне паковання для будь-якого подарунка.

BeeAndBlooms

Американка Трейсі Гаретт учить своїх підписників естетично запаковувати подарунки різних розмірів і форм. Блогерка доводить, що в пакувальний папір можна загорнути майже все: від валіз і скейтів до укулеле та ракеток для бадмінтону. «Пакування подарунків – моя мова любові», – пише у своєму профілі жінка. Відео Трейсі вже зібрали понад 36 мільйонів лайків у TikTok.

@beeandblooms

Reply to @alternativeeve Reply to @alternativeeve report from lst year but hope it helps!

♬ original sound - Tracie Garrett

The Folding Lady

Канал належить Софі Ліард – колишній ретейлерці з Англії, яка стала відомою завдяки своїм лайфхакам з економії простору. Окрім туторіалів про компактне складання масивних речей, на її каналі можна знайти багато роликів про святкове пакування подарунків. Софі показує, як можна акуратно обгорнути невеликі речі на кшталт книжок, чашок та свічок, і пропонує різні варіанти оздоблення таких пакунків. Лайфхаки жінки оцінила співачка Кеті Перрі: вона є однією з підписниць Софі в Instagram.

@thefoldinglady

#ad Make The Season Anything But Ordinary #MyMarks @Marks & Spencer

♬ A Marshmallow World - Darlene Love

Effective Spaces

Наташа Свінглер із Мельбурна пропонує ще кілька цікавих способів пакування. Хоча блогерка використовує стандартний набір матеріалів для оздоблення подарунків (пакувальний папір, стрічки та скотч), доведеться постаратися, щоб повторити її туторіали: вони є достатньо складними та забирають більше часу. Ідеї Наташі сподобаються тим, хто не бажає витрачати гроші на додаткові прикраси, але хоче по-особливому оформити свій подарунок.

Mama_mila_

Шантель Міла – мати трьох дітей з Австралії, яка вчить своїх підписників «професійно» загортати новорічні подарунки. На канал Шантель у TikTok підписалися більше 600 тисяч користувачів. Її поради допоможуть креативно запакувати різноманітні речі: сорочку, пляшку, м’яч для американського футболу та коробку будь-якого розміру чи форми.

@mama_mila_

Impossible Gift-Wrap Challenge: The fun + easy way to wrap your wine bottles ? thanks to Scotch Gift-Wrap Tape #giftwrapping #ad #scotchbrand

♬ Let it Snow Let it Snow - Christmas Songs

Audpoe

Треба подарувати пару шкарпеток, плюшеву іграшку чи домашні капці? Блогерка на ім’я Одрі з каналу «Audpoe» вже показала, як правильно їх обгорнути та прикрасити. Ролики на каналі жінки створені здебільшого за побажаннями підписників, які ті лишають у коментарях. За її туторіалами з пакування слідкують понад 700 тисяч користувачів.

@audpoe

Reply to @gabfrohlich thinking outside the box on this one…? #giftwrapping #gifting #wrapping #wrappinghacks #howto #socks

♬ Elf - Main Theme - Geek Music

Текст: Анна Рябчук

Фото: rawpixel

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.