Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДо закладок: застосунок ZNAYOMCI для святкових вечорів із родиною та друзями

Із запитаннями, які зроблять розмову цікавішою

Бренд настільних ігор «Знайомці», що існує вже 3 роки, випустив застосунок ZNAYOMCI якраз до святкування Нового року та Різдва. За словами авторів, застосунок є інструментом здорової комунікації для боротьби з упередженістю й незручністю в розмовах.

Гра розрахована для проведення часу з родиною та друзями. Вона пропонує низку запитань, що дають можливість посміятися, згадати дитинство, поділитися важливим.

Основними цілями ZNAYOMCI є навчити людей здорової комунікації, дати привід для осмислених розмов, зекономити час, витрачений на беззмістовні розмови під час перших знайомств, а також дати можливість обговорити більш складні теми та зменшити кількість незручних пауз у розмовах.

«Знайомці» розробила Катерина Масляк з Івано-Франківська. Основним натхненням ідеї став експеримент доктора Артура Арона «36 запитань», проведений у 1997 році з метою зменшення рівнів расизму й упереджень між жителями міста Детройт.

Розробницю зацікавив результат експерименту, що показав: якщо люди відкрито комунікують і мають правильно сформульовані питання, то рівні упереджень між ними зменшуються, а рівні розумінь збільшуються.

Застосунок ZNAYOMCI, доступний 3 мовами, можна завантажити безкоштовно AppStore і Google Play. Після пройдених пробних варіантів із 36 запитань для покупки буде доступний повний набір гри. 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.