Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяTikTok і застосунки для медитацій. Опубліковано звіт, як люди користувалися телефоном у 2021 році

І скільки часу витрачали на застосунки щодня

У 2021 році люди в середньому витрачали 4,8 години щодня на використання мобільного телефона. Про це свідчить звіт компанії з моніторингу застосунків App Annie, повідомляє BBC.

Результат у майже 5 годин перевищує на 30% час, зафіксований у 2019 році. Автори зазначають, що 7 із 10 хвилин витрачали саме на соціальні мережі. Серед них лідирував TikTok, на який витрачали на 90% більше часу проти 2020 року. У звіті прогнозують, що до другої половини 2022 року кількість активних щомісячних користувачів TikTok перевищить 1,5 мільярда. YouTube був найпопулярнішим застосунком для відтворення відео в 60 країнах, а Netflix посів 2 місце в більшості країн.

Актуальними були застосунки для поліпшення психічного самопочуття й медитацій, як-от Headspace і Calm, зокрема, серед молоді. Проти 2020 року їх завантажували на 27% частіше. Також автори звіту помітили великий ріст популярності сервісів із доставки їжі та напоїв, застосунків з оновленою інформацією про Covid-19 та онлайн-магазинів. Підвищився інтерес до онлайн-знайомств: на використання відповідних сервісів люди витратили 4 мільярди доларів, що на 95% більше, ніж у 2018 році. Найпопулярніші – Tinder і Badoo.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.