Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДо закладок: подкаст комікеси Лейсі Мослі про найгучніші шахрайські афери

До закладок: подкаст комікеси Лейсі Мослі про найгучніші шахрайські афери — Життя на Wonderzine

Історії, що сподобаються поціновувачам жанру true crime

Англомовний подкаст Scam Goddess – проєкт американської акторки та комікеси Лейсі Мослі, де вона розповідає про найгучніші шахрайські афери світу. Розкривати деталі злочинних махінацій їй допомагають зіркові гості. До Лейсі вже завітали акторки Іветт Ніколь Браун («Дрейк і Джош», «Спільнота») та Форчун Феймстер («Нічний корпоратив», «Команда К»), а також популярний ведучий і комік Конан О’Браєн.

Scam Goddess висвітлює найрізноманітніші справи: від культових історичних пограбувань до махінацій зі вступом у коледж. В інтерв’ю для The Verge Мослі зауважила, що в її подкасті є всі веселощі жанру true crime, окрім убивства. Крім того, ведуча намагається розповідати «про шахраїв, за яких здебільшого може вболівати».

Наприклад, в епізоді Lady Gang Gang!: The Forty Elephants Лейсі обговорювала історію жіночого злочинного синдикату «Сорок слонів», активна діяльність якого припала на XIX–XX століття. Шахрайки походили з робочого класу Лондона та заробляли на життя крадіжками коштовностей з місцевих магазинів.

Нині Scam Goddess налічує більше 50 випусків. Це число стрімко зростає, адже Лейсі випускає щонайменше три епізоди подкасту на місяць. Випуски тривають близько години.

Подкаст доступний на Apple Podcasts і Google Podcasts.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.