Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Життя«Я реальна людина». Зірка «Бріджертонів» Нікола Кохлан попросила не обговорювати її тіло

Акторка опублікувала допис у соцмережах

Акторка Нікола Кохлан, відома за образом Пенелопи в серіалі «Бріджертони», опублікувала текст у соцмережах з проханням припинити обговорювати її зовнішність.

Кохлан зазначила, що розуміє, як люди можуть формувати думки про неї через те, що бачать її на екрані, однак вона попросила своїх підписників не залишати ці коментарі на її сторінках.

«Привіт! Хочу сказати одну річ: якщо ви маєте думки про моє тіло, будь ласка, не діліться ними зі мною. Більшість людей поводяться мило й не намагаються образити, але я всього лише реальна людина. Дуже важко витримати вагу тисяч думок про те, як ти виглядаєш, які тобі надсилають щодня. Це нормально, якщо ви маєте думки про мене, я розумію, що на телебаченні й людям буде про що подумати й сказати, але я прошу вас не надсилати це мені безпосередньо», – зазначила акторка.

Минулого року ми писали, як Кохлан відповіла на твіт, де її назвали «товстою дівчиною з Бріджертонів» і розкритикувала її образ для церемонії «Золотого глобуса». «Я не активістка, а акторка [...] Моє тіло − це інструмент, за допомогою якого розповідаю історії, а не те, чим визначаю себе», − сказала тоді акторка.

Нікола Кохлан з’явиться в другому сезоні «Бріджертонів», який вийде 25 березня.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.