Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяПро вплив Каньє, кар’єру адвокатки та любов до себе. Кім Кардаш’ян дала інтерв’ю Vogue

Інфлуенсерка з’явилася на обкладинці березневого номера

Кім Кардаш’ян стала героїнею березневого номера американського Vogue.

У номері можна знайти фотосесію за участі Кім і їхніх із Каньє Вестом дітей, а також велике інтерв’ю інфлуенсерки. У розмові з Vogue Кардаш’ян поділилася, що за останні роки змінила свої цінності й тепер намагається звертати увагу, що саме робить її щасливою.

«Я так довго робила те, що ощасливить інших. І думаю, що за останні два роки я вирішила, що зроблю себе щасливою. І навіть якщо це спричинило зміни та моє розлучення, думаю, що важливо бути чесною із собою щодо того, що дійсно робить тебе щасливою. Я вибрала себе. Я вважаю, що нормально обирати себе. Мої 40 – це час, коли я буду у своїй команді. Добре харчуватися, займатися спортом. Я планую більше розважатися, проводити більше часу зі своїми дітьми та людьми, які роблять мене щасливою. Відкласти свій телефон. Відписатися від акаунтів, які я не хочу бачити», – поділилася Кім.

В інтерв’ю журналістка Джен Ванг звернула увагу на навчання Кім у юридичній школі, додавши в текст коментарі її наставниці, адвокатки з прав людини Джессіки Джексон. Та розповіла, що Кім важко працює, поєднуючи навчання зі своїм бізнесом і сімейними проєктами.

Окрім цього, під час розмови Кім розповіла, як протягом років на її стиль впливав колишній чоловік Каньє Вест, із яким вони розлучилися минулого року.

«Я завжди думаю: що буде далі? Тому що в мене завжди був Каньє, який точно знав, якою буде моя наступна модна ера. І є щось страшне в тому, щоб бути там на самоті, але це також звільняє. Хто знає? Я могла б просто одягти Skims, почуватися комфортно й невимушено, не робити макіяж, і це може бути те, як я хочу показатися світу. Можливо, це все не так серйозно», – підсумувала Кардаш’ян.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.