Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДень святого Валентина на таро. Ворожимо разом із редакцією

Таролог — Аліна Герасимова (Меджик Алі)

День святого Валентина на таро. Ворожимо разом із редакцією — Життя на Wonderzine

До Дня святого Валентина можна ставитися по-різному: хтось готує квіти ще 13-го, а хтось люто ненавидить цей день через самотність або капіталізм сучасного світу. Ми в редакції Wonderzine останнім часом все більше звертаємо увагу на магію, і вирішили, що нам не завадить перший експеримент саме з таро.

До Дня всіх закоханих ворожимо, звичайно, на кохання на цей рік разом із тарологом — Аліною Герасимовою (Меджик Алі).


Анна Хаєцька, головна редакторка

Аню чекають думки та фантазії про когось. Карти також більше стосуються поради, зробити щось рішуче, щоб не лишитися в цих ілюзіях. І це, звичайно, допоможе в коханні.


Анастасія Матрунич, редакторка новин

У новому році Настю чекає перевтілення в кохання. Карта старшого аркану блазень може означати як і чоловіка, так і жінку. Зазвичай, блазень — несерйозний чоловік, але це більше про стан самої Насті, яка буде більше знаходитися в балансі з самою собою та готова до авантюрних пригод.


Настя Калита, заступниця головної редакторки

Карта сила — це стан Насті на 2022 рік: повна рішучості та впевненості в тому, що і як відбуватиметься в її житті. Звичайно, і в справах кохання також!


Оля Шкіль, коректорка

Карта 9-ка чаш — це про наповненість приємними емоціями. Навколо багато людей, і всі вони пов'язані з радісними подіями, які Олю приведуть до чогось у 2022 році. Події, звичайно, пов'язані з коханням.


Катя Янченко, редакторка соцмереж

Каті випала більше карта-порада — їй потрібно зробити вибір в якусь сторону. Вона трохи розгублена і має щось зробити — зсунутись з мертвої точки.


Ніка Пономаренко, коректорка

6-ка пентаклей — це про взаємопідтримуючі стосунки. Люди, які дають щось одне одному і віддають. Дуже стабільна історія: взаєморозуміння, приємні подарунки та допомога!

Тут ви можете отримати власну карту на 2022, яка розповість про стан справ у коханні. Для цього просто робіть скрин!

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.