Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяДо закладок: застосунок Love Nudge, який допоможе висловити почуття коханим людям

Який базується на теорії Ґері Чепмена про 5 мов любові

Іноді нам важко збагнути, що важливо для нас і нашого партнера в стосунках, адже кожна людина віддає й отримує любов по-різному. Поліпшити розуміння в парі може застосунок Love Nudge.

Програма базується на теорії Ґері Чепмена про 5 мов любові. Згідно з теорією, існує п’ять способів, за допомогою яких романтичні партнери висловлюють і сприймають любов. Серед них – спільно проведений час, доторки, допомога, слова заохочення й подарунки. Застосунок пропонує пройти тест і дізнатися, які з цих мов найбільш важливі для вас та партнера.

Найцінніше у Love Nudge можливість вести список справ, які допоможуть висловити любов коханій людині. Можна додавати свої завдання або обирати з уже наявних: від суто романтичних, як-от надіслати квіти із запискою, до побутових, наприклад «помити ванну кімнату» й «винести сміття».

Крім цього, застосунок пропонує парі пов’язати свої профілі, щоб бачити результати тесту одне одного, обмінюватися пропозиціями щодо спільних завдань і відстежувати, наскільки партнер відчуває вашу любов.

Застосунок Love Nudge доступний на IOS та Android.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.