Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяВідео дня: евакуйовані з України діти розповідають про війну і як бачать майбутнє

«Може йому [путіну] в дитинстві не приділяли уваги?»

«Радіо Свобода» опублікувало відео, де запитало про війну в дітей, яких евакуювали в найближчі країни Європи. У ролику вони розповіли, якою бачать війну росії проти України і як сподіваються повернутися додому.

«путін говорить, що це якась операція, але не операція, це війна! Мені так здається, що в нього є мрія, щоб у нього [під його владою] був увесь світ, щоб [він міг] контролювати весь світ. Може, у дитинстві йому не приділяли уваги? [...] Але наші війська дуже сильні, мужні, ми переможемо путіна. Україна переможе путіна, добро перемагає зло. Ось так!» – поділилася Дар‘я Авдєєва.

«За нас майже всі країни. Вони просто спостерігають, як Україна воює з росією. Вони просто дивляться, вони в змозі допомогти, але навіть та сама Америка. Вони можуть допомогти, але вони просто споглядають. Це моя думка [...] Щиро, я, коли від'їжджав з України, розгубився. Я розумію, що це моя рідна Батьківщина, я звідтіля не хотів їхати взагалі [...] Однаково я люблю свою країну й колись до неї повернуся, коли все стихне. Це моя земля, це мій дім, це моє все. Все моє майбутнє», – сказав Денис Коряченко.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.