Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ЖиттяЗ’явився застосунок для щоденної перевірки безпеки колег

Кожен з команди має зачекінитися і сповістити про своє самопочуття

Компанія MacPaw розробила застосунок, який допомагає компаніям, організаціям та бізнесам зрозуміти, чи кожна людина в їхній команді перебуває у безпеці й чи потрібна комусь допомога.

Кожного дня бот застосунку надсилає в Slack повідомлення членам команди із проханням зачекінитися до 12:00 та повідомити про своє самопочуття, місцезнаходження й можливість працювати.

«Під час кризи люди швидко переміщуються, зв’язок порушується, а умови безпеки швидко змінюються. Together App допомагає командам залишатися згуртованими і підтримувати одне одного в непростий час. Мапа також допомагає координувати логістику й гуманітарну допомогу. Наприклад, можна швидко подивитися, хто із колег наразі перебуває у Миколаєві, щоб допомогти мені координувати евакуацію. Аби ніхто не залишився позаду, адже ми маємо триматися разом», – зазначає Рей Іст, продакт-менеджер MacPaw і один з розробників застосунку.

Додаток використовує геодані з телефона для визначення місця перебування користувача, проте вказує лише координати міста, а не точне місцезнаходження людини.

Щоб використовувати застосунок у команді, потрібні:

  • Slack Workspace
  • 1 година для налаштування
  • $7 на місяць на Heroku App.

Завантажити можна на GitHub.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.