Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Ми прокинулися в іншій реальності». Олена Зеленська підбила підсумки місяця війни

І закликала продовжити підтримувати Україну

Перша леді України Олена Зеленська опублікувала відео у своїх соцмережах, що підбиває підсумки місяця з початку російського вторгення до України.

У ролику англійською мовою розповідають про втрати житла, смерті дітей і невірні прогнози щодо мужності українців у протистоянні окупантам.

«Рівно місяць тому ми прокинулися від вибухів, які не вщухають досі. Ми прокинулися в іншій реальності, де війна прийшла в наш дім. На війні час іде по-іншому Ми зіткнулися не просто з російським загарбником – ми зіткнулися з воєнними злочинцями, які свідомо вбивають мирне населення», – написала Зеленська.

Також перша леді поділилася статистикою: понад 10 мільйонів вимушених переселенців, 13 зруйнованих і понад 246 обстріляних лікарень, 291 пошкоджена або зруйнована школа. Та Зеленська зауважила, що діти продовжують народжуватися в різних умовах, а діти змушені навчатися в підвалах.

«За цей місяць ми дещо дізналися про себе. Ми дізналися, як миттєво об’єднуємося й даємо відсіч. Як самовіддано допомагаємо, рятуємо та ділимося останнім [...] Я хочу вклонитися кожному й кожній із вас, тримаєте ви зараз зброю чи дитину за руку. Бо саме ви рятуєте Україну й рятуєте світ. Адже це війна у Європі. І я дякую Європі та світу, які розуміють це й стали надійним тилом для наших жінок і дітей», – додала Зеленська.

У кінці відео лунає заклик продовжувати підтримувати Україну.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.