Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПринц Гаррі подякував за роботу українським волонтеркам, які рятують життя

І поцікавився, як кожний може підтримати Україну

Принц Гаррі подякував благодійній організації Halo Trust, що займається наданням гуманітарної допомоги в Україні. Герцог Сассекський приєднався до відеодзвінка, під час якого поспілкувався з Мариною й Олесею, які входять до команди Halo Trust в Україні.

«За останні два тижні життя перевернулося. Іноді мені здається, що це просто кошмар, і я скоро прокинуся», – поділилася Марина.

«Ви щодня рятуєте життя. Я маю на увазі, я знаю, що ви є частиною Halo, тож саме на це ви підписалися. І я знаю, що ви продовжите виконувати роботу, яка так украй необхідна для Halo, для ваших сімей і для вашої країни», – сказав Гаррі.

Потім Гаррі запитав, як інші люди можуть допомогти народу України, адже «так багато людей спостерігають і почуваються абсолютно безпорадними». Олеся відповіла, що поширення повідомлень про безпеку може допомогти іншим і що «що більше людей їх бачить, то більше людей залишаться в безпеці».

Принц Гаррі завершив розмову, виразивши вдячність волонтеркам. «Дякую за те, що ви такі сміливі, такі дивовижні. Ви молодці. Продовжуйте робити те, що ви робите, продовжуйте рятувати життя».

Робота Halo в Україні включає «навчання дітей у бомбосховищах, як убезпечити себе від смертоносної вибухівки, розповсюдження життєво важливих медичних засобів, використання машин швидкої допомоги та залучення спеціально підготовлених травматологів для підтримки потреб цивільного населення».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.