Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниШон Пенн допомагатиме переселенцям у Львівській області

Благодійна організація знаменитості підтримає українців

Американський актор і кінорежисер Шон Пенн прибув до Львова, щоб налагодити там роботу своєї благодійної організації CORE. Вона допомагатиме українцям, які тимчасово проживають у Львівській області. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Організація хоче налагодити партнерські відносини в Україні, щоб підтримати українців у їхній боротьбі за свободу та суверенітет. Шон Пенн зазначив, що досвід боротьби України є прикладом для всього світу.

«Ми пропонуємо будь-яку допомогу, готові допомогти, як з технічними питаннями, так і комунікацією. Зараз конкретно розуміємо, що потрібно поселяти людей. Як тільки буде перелік необхідного, ми готові долучитись до допомоги», – сказав актор.

Очільник Львівської ОДА Максим Козицький повідомив, що Львівщина досі не отримує належної підтримки від міжнародних гуманітарних організацій. Львівська область прийняла понад 250 тисяч людей на тимчасове проживання.

На початок повномасштабного вторгнення рф Шон Пенн перебував в Україні та на власні очі бачив, що відбувається в країні. Нині він активно допомагає українським переселенцям.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.