Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ Львові присвятили фотовиставку вагітним і породіллям, які вирвалися гарячих точок країни

Історії у всіх жінок різні

У львівському парку на Валах відкрили мистецьку фотовиставку «З вогню до життя». Її присвятили вимушено переселеним породіллям і вагітним, які змогли втекти з гарячих точок країни. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Моделями стали 11 молодих жінок віком від 21 до 36 років. Майбутні мами втекли з гарячих точок Київщини, Харківщини, Житомирщини, Сумщини, Луганщини. Жінки на фото закутані в жовто-блакитний стяг і тримають немовля на руках.

В адміністрації зазначили, що на Львівщину жінки добиралися важко: їм довелося провести кілька діб у дорозі, часто зупинятися, без будь-яких гарантій безпеки. Траплялися випадки, коли неподалік від автівок пролітали ракети та було чутно постріли.

Зараз жінки перебувають у Львівському обласному перинатальному центрі. Кожна має свою історію. Наприклад, одна з матусь із Києва назвала свою донечку Джавеліною на честь протитанкового ракетного комплексу. Інша жінка народила доньку в переддень фотозйомки. Також є молода мама з москви, яка закохалася в українського хлопця. Спершу вона переїхала до Києва, а потім ‒ на Львівщину, де активно вивчає українську мову.

Фотовиставку організували спільно з Львівською ОВА, ЮНІСЕФ і Львівським обласним перинатальним центром.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.