Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАмаль Клуні надасть юридичну допомогу українцям, які постраждали від злочинів росії

Клуні ввійшла до робочої групи Legal Task Force

Юристка Амаль Клуні ввійшла до міжнародної правової групи, яка надаватиме допомогу українцям, які постраждали через воєнні злочини росії.

Група Legal Task Force надаватиме підтримку Україні в забезпеченні правосуддя для жертв міжнародних злочинів, вчинених росією в нашій країні. Клуні надаватиме рекомендації постраждалим, а також забезпечуватиме представництво в цивільних і кримінальних справах.

Амаль Клуні працюватиме в робочій групі разом з іншими юристами та науковцями на безоплатній основі. До складу робочої групи також увійшли інші провідні світові юристи з прав людини, як-от: Королівський радник Річард Гермер; Королівський радник Тім Отті; Філіппа Вебб; Баронеса Хелена Кеннеді, яка очолює Інститут прав людини Міжнародної асоціації юристів та інші. Усі члени робочої групи будуть виконувати свою роботу на безоплатній основі.

Технологічним партнером робочої групи виступить корпорація Microsoft. Вона надаватиме безкоштовну технологічну допомогу з метою забезпечення захисту, аналізу й обміну доказами міжнародних злочинів із відповідними органами влади.

«Ми вдячні цій потужній групі за надання підтримки Україні. Її допомога та рекомендації будуть безцінним внеском у процес забезпечення правосуддя для українських жертв і відбудови нашої держави», – наголосила генеральна прокурорка Ірина Венедіктова.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.