Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУкраїнська поетеса Любов Якимчук прочитає свій вірш на церемонії «Ґреммі»

Українка виступить на сцені в Лас-Вегасі

Українська поетеса, драматургиня та сценаристка Любов Якимчук вирушила до США, щоб виступити на цьогорічній церемонії «Ґреммі». Про це вона розповіла на своїй сторінці у Facebook.

Якимчук має виступити на 64-й церемонії вручення премії, де прочитає вірш зі своєї збірки «Абрикоси Донбасу». Церемонія відбудеться 3 квітня в MGM Grand Garden Arena в Лас-Вегасі.

«Проєкт буде особливий і присвячений Україні, про яку треба говорити всюди, зокрема під час церемонії, яку дивляться мільйони. Я ж казала, що Україну всюди люблять, й ось. Дякую всім, хто мене рекомендував, перекладав мої вірші та всіляко допомагав», – написала Якимчук.

Як повідомляє «Апостроф», Любов Якимчук була змушена залишити рідний Первомайськ із родиною у 2015 році через розв’язану росією війну. Того ж року вийшла збірка «Абрикоси Донбасу». На основі книги було створено музично-поетичний проєкт і записано альбом разом із контрабасистом Марком Токарем.

«Це книга віршів, які не лише проникають у душу, а й продирають нутро. Вони залишають наскрізні отвори у свідомості, крізь які прозирає та реальність, від якої хочеться затулитися долонями. Ці «Абрикоси Донбасу» достигають цілком у пору та смакують водночас гірко й солодко», – ідеться в описі збірки.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.