Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВ Одесі діти продають іграшки, щоб зібрати кошти для ЗСУ

Школярі влаштували благодійний ярмарок просто неба

В Одесі діти влаштували благодійний ярмарок просто неба, щоб збирати кошти на підтримку ЗСУ та переселенців. Про це пише «Суспільне».

Четверо школярів розмістили кіоск на одному з перехресть, де продаватимуть іграшки протягом 3 тижнів. Євгенія та Матвій принесли свої іграшки, якими гралися донедавна, і банку з написом «На бронежилети нашим захисникам». Перехожі кидають туди купюри та монети.

«Ми збираємо гроші та передаємо на армію. Зараз у нашій країні війна, а ми хочемо, щоб Україна швидше перемогла росію. Ми збираємо не тільки на бронежилети, а загалом на армію й переселенців. Віддаємо гроші нашим мамам, а вони вже віддають волонтерам», – розповіла Євгенія.

Діти захотіли спробувати волонтерство після того, як побачили, що їхні батьки плетуть маскувальні сітки та «кікімори» у волонтерському центрі. «Вони спочатку до нас приходили, різали тканину на смужки, щоби сітки плести, а згодом виникла ідея продавати іграшки. Ми їх не змушуємо, вони самі хочуть і виходять. Один чоловік, який працює на «Сьомому кілометрі», дав дітям трохи нових іграшок, але то було на початку, вони їх вже продали. І принесли свої іграшки на продаж, тепер з ними стоять», – розповіла Олександра, мама Євгенії.

Фото: Діана Пілігрим/Суспільне Одеса

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.