Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗапорізька дизайнерка створює патріотичні чорно-білі плакати для підтримки українців

Авторка робіт показує сміливість жителів різних міст України

Запорізька дизайнерка Наталія Лобач створює патріотичні чорно-білі плакати, щоб підтримати цивільних і військових українців та показати силу жителів українських міст, які борються за свободу. Про це пише «Суспільне».

Першу роботу Наталія створила під враженням від протесту в Токмаку. Авторку здивувало, що мешканці маленького містечка вийшли, щоб протистояти танкам. За словами художниці, своїм малюнком вона висловлює подяку. Також Наталію надихнула історія про жінку в Конотопі, яка пригрозила російському солдатові втратою його статевої функції та сказала «Ти знаєш, де ти? Тут кожна друга жінка – відьма».

«Мені хотілося показати, що є сила в людей, сила на цих територіях, щоб дати сигнал тим людям, що тримайтеся, ЗСУ скоро прийде. Це звернення до сил природи, до сил людей, що скоро виженемо їх. Хочу дуже підтримати та підбадьорити людей», – пояснює авторка.

Більшість зображень чорно-білі. Щоб встановити контакт з аудиторією, Лобач малює впізнавані місця, що асоціюються з тим чи тим містом. Серед її робіт – згадки про Василівку, Кирилівку, Маріуполь та інші міста.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.