Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЩе двох поліцейських із Кагарлицького відділення підозрюють у тортурах

Їх підозрюють у катуванні за попередньою змовою

У Кагарлицькому відділенні поліції повідомили про підозру в тортурах ще двох поліцейських. Про це повідомляється на сайті Державного бюро розслідувань.

Оперуповноваженого та ще одного працівника Кагарлицького відділення поліції підозрюють у катуванні, учиненому за попередньою змовою групою осіб.

У ДБР повідомили, що після початку розслідування справи про зґвалтування, люди почали повідомляти про факти катувань, які й раніше відбувалися в Кагарлицькому відділенні поліції.

За даними слідства, на початку січня 2020 року, працівники Кагарлицького відділення поліції, яких раніше підозрювали у зґвалтуванні, катували двох людей, щоб отримати зізнання у вчиненні крадіжок.

Зокрема, правоохоронці били потерпілих, перевозили їх у багажному відділенні автомобіля за околиці міста, застосовували до них електричний струм і приковували кайданками до батареї в коридорі, де вони перебували до наступного дня.

Крім того, слідство встановило, що підозрюваний начальник одного із секторів Кагарлицького відділення поліції у травні 2020 року побив ще одного громадянина, щоб отримати зізнання. У результаті цього потерпілий отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Зараз вирішується питання про запобіжні заходи до двох нових підозрюваних. Їх хочуть затримати під вартою без можливості внесення застави.

Обкладинка: Flickr

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.