Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПідтримку України необхідно збільшити вдвічі – очільниця МЗС Британії

Ліз Трасс закликала країни об’єднатися для боротьби проти агресії рф

Міністерка закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс заявила, що союзникам України треба вдвічі збільшити свою підтримку для боротьби проти агресії росії. Промову Трасс опублікували на сайті британського уряду.

Глава МЗС Британії заявила, що останні місяці «продемонстрували глибоку стійкість людського духу та вільних суспільств».

«Зіткнувшись із жахливим варварством і військовими злочинами, які, як ми сподівалися, залишилися в історії, вільний світ об’єднався за Україною в її відважній боротьбі за свободу та самовизначення [...] Ми не можемо бути самовдоволеними: доля України висить на волосині. Але давайте будемо чесними: якщо путіну це вдасться, у Європі будуть ще більші нещастя, жахливі наслідки будуть по всьому світу. Ми б ніколи більше не почувалися в безпеці», – сказала Трасс.

Міністерка заявила, що саме тому країни, які допомагають Україні, мають удвічі збільшити свою підтримку. Вона додала, що нині українським військам, окрім важкої зброї, також потрібні літаки. За її словами, також потрібно надавати підтримку українському народу. Зокрема, із наданням усього необхідного переселенцям.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.