Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Подорожуй місцями русского мира». В Україні запустили сайт оренди зруйнованого житла

Щоб показати масштаб руйнувань через агресію рф

Українська креативна агенція Bickerstaff.734 за підтримки Державного агентства розвитку туризму України створили сайт справжнього «русского мира» як альтернативу Airbnb і Booking для росіян. Його запустили з метою донести правду до російської аудиторії й показати весь масштаб руйнувань в Україні.

«Російська армія за місяці війни зруйнувала сотні шкіл, лікарень, нічого не залишила з прекрасних українських міст. Але навіть попри очевидні докази більшість російської аудиторії вважає, що катастрофу в Україні переоцінюють, а правдивість фотографій зруйнованих будинків і міст ставлять під сумнів», – зазначають автори проєкту.

Серед локацій на сайті – зруйновані квартири і знищені будівлі. Коли ви бронюєте квартиру, то побачите пропозицію перейти в чат-бот Telegram, де зібрана вся правда про війну в Україні.

Поштовхом до створення проєкту стала новина від компанії Airbnb, яка підтримує Україну. На початку березня Airbnb призупинила всі операції в росії та Білорусі, а також заборонила користувачам орендувати житло або робити будь-які замовлення.

Як частину креативної кампанії, Bickerstaff.734 створили проморолики й банери з фотографіями зруйнованих міст України.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.