Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСвітовий Конґрес Українців закликає проголосити 9 травня «Днем ганьби» росії

«Ні перемозі гнобителів»

Світовий Конґрес Українців (СКУ) розпочинає кампанію в соцмережах, метою якої є зруйнувати спроби росії відзначити щорічний «День перемоги». Натомість у Конґресі закликають проголосити 9 травня «Днем ганьби» рф. Про це повідомили на сайті СКУ.

Конґрес просить усіх прихильників України, впливових інфлюенсерів та медіаперсон, підтримати кампанію і поширювати інформацію про «День ганьби» росії у соціальних мережах з повідомленням: «Ні перемозі гнобителів #RussianShameDay».

«Ми вшановуємо всіх тих, хто пожертвував своїм життям за вільний світ під час Другої світової війни. Сьогодні ми повинні перемогти всі прояви російського фашизму та нацизму та протистояти спробам Путіна привласнити історичні події, щоб просувати фальшиву розповідь про перемогу та честь, тоді як єдине, з чим має асоціюватися сучасна росія, – це ганьба. «День перемоги» історично відзначається як день перемоги над нацизмом, але зараз ті, хто був серед переможців, тепер самі є його провідниками», – зазначив президент СКУ Павло Ґрод.

Конґрес просить розповсюджувати інформацію про кампанію в усіх соціальних мережах з хештегом #RussianShameDay.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.