Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАнджеліна Джолі розповіла про свій нещодавній візит до Львова

Акторка поділилася, як живуть українські діти в час війни

Всесвітньо відома акторка й посолка доброї волі ООН Анджеліна Джолі розповіла в інстаграмі про свій нещодавній візит до Львова. Джолі опублікувала підбірку фото й підбила підсумки поїздки до України.

«Коли я була у Львові кілька днів тому, мені показали «особливий камінь», знайдений маленькою дівчинкою. Дівчинка, яка знайшла його, не усвідомлювала, що камінь, з яким вона гралася, насправді був уламком від бомби», – написала Джолі.

Також Джолі розповіла про дітей, які отримали поранення під час ракетного удару по залізничному вокзалу в Краматорську. «Багатьом дітям, яких я зустріла і які були поранені під час вибуху на вокзалі в Краматорську, нещодавно видаляли осколки. Це важкий і болісний процес. Фрагменти, близькі до життєво важливих органів, було надто небезпечно видаляти, і деякі залишилися всередині дитячих тіл».

Акторка наголосила, що українські діти отримують не лише фізичні, а й психічні й емоційні травми. Джолі підсумувала, що «боротьба за припинення війни, подібна до тієї, що вибухнула в Україні, – це боротьба за зменшення кількості вбитих, поранених, переміщених і травмованих щодня людей».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.