Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниГілейн Максвелл арештували як партнерку Епштейна в торгівлі людьми

Та організації проституції

Гілейн Максвелл, колишню подругу сексуального злочинця Джеффрі Епштейна, арештували за співучасть в організації проституції, педофілії й торгівлі неповнолітніми. Про це пише CNN.

Максвелл звинуватили в шести кримінальних справах. Вона допомагала знаходити, доглядати й транспортувати дівчат у віці до 14 років, яких потім відправляли в сексуальне рабство.

Згідно з обвинувачувальним вироком, у період з 1994 по 1997 роки Максвелл допомагала й заохочувала сексуальні злочини Джеффрі Епштейна. Зокрема, її звинувачують у заманюванні дівчат до резиденцій, якими володів Епштейн: особняк на Верхньому Іст-Сайді, маєток Палм-Біч та ранчо Санта-Фе.

Максвелл заарештували в Бредфорді, штат Нью-Гемпшир, майже через рік після того, як федеральна влада Нью-Йорку заарештувала Епштейна, коли він повернувся до США приватним літаком з Парижа. Наразі їй загрожує 35 років в'язниці.

Раніше також повідомлялося, що стрімінговий сервіс Netflix випустив трейлер документального мінісеріалу «Джеффрі Епштейн: непристойно багатий» (Jeffrey Epstein: Filthy Rich) про сексуального злочинця Джеффрі Епштейна, якого визнали винним в організації проституції, педофілії й торгівлі неповнолітніми.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.