Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБританський школяр написав листа Зеленському й отримав відповідь

Школа хлопчика передала гуманітарну допомогу українцям

12-річний школяр Томас із Великої Британії отримав відповідь на листа, який написав президенту України Володимирові Зеленському. Про це пише BBC.

Окрім листа від одного зі своїх учнів, школа в англійському Даремі передала 270 пакетів із ліками, одягом, їжею, м’якими іграшками, чотирма інвалідними візками й іншою допомогою, яку зібрали учні. Усе це відправили до Варшави, у центр прийому українців, які залишили свій дім.

Звертаючись до «найкращого президента», Томас написав Зеленському, що «щасливий, що допомагає» Україні та що путін «дуже боїться казати правду про війну». Хоча хлопець не чекав відповіді, його школа отримала її наприкінці квітня. Відповідь адресована хлопчику й підписана Зеленським.

У листі президент України повідомив, що підтримка Британії викликає усмішку на його обличчі, і поділився сподіваннями, що скоро українці житимуть у мирі та відбудують міста.

«Томас повернувся зі школи, махаючи листом в руці. Не знаю, чи зможемо ми вилучити лист із його рук, але ми збираємося вставити його в рамку та поставити на почесне місце в нашому домі», – поділилася його мати Кімберлі.

У школі також повідомили, що створять копію листа.

Фото: DURHAM TRINITY SCHOOL

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.