Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДружина Стінга Труді Стайлер зустрілася з українськими біженцями та волонтерами

Акторка підтримує Україну разом із чоловіком

Акторка й продюсерка Труді Стайлер, дружина відомого британського музиканта Стінга, відвідала українських біженців і волонтерів у Help Ukraine Center у Любліні. Про це пише «Укрінформ».

Разом з одним із засновників центру Андрієм Ставніцером Труді побувала в гуртожитку, де мешкає понад 200 українських родин, зокрема волонтери центру. Також вона відвідала склад гуманітарної допомоги й поговорила з волонтерами.

Стайлер розповіла: коли вони з чоловіком дізналися про початок військової агресії росії в Україні, то шукали можливості надати допомогу. «Ми хотіли допомогти, але не знали як. Усе змінилося, коли ми дізналися про Help Ukraine Center», – розповіла вона.

Під час перебування в центрі Стайлер заявила, що продовжуватиме допомагати Україні. Вона також залишила напис на «Стіні пам’яті», де гості та відвідувачі центру традиційно пишуть свої побажання: «Ми вас любимо. Ми вас підтримуємо. Ми залишатимемося з вами стільки, скільки знадобиться, доки весна знову не настане в прекрасній Україні. Труді та Стінг».

Труді Стайлер і Стінг підтримують Help Ukraine Center із початку вторгнення. Вони надсилають до центру гуманітарні вантажі, жертвують кошти та заохочують світ допомагати ініціативі. Стінг також перевипустив пісню «Russians» у версії гітари та віолончелі, прибутки від релізу якої передали до Help Ukraine Center.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.