Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниProjector Institute запускає менторську програму консультацій для професійного розвитку

З експертами з креативних і технічних індустрій

Projector Institute разом із Міністерством цифрової інформації України та сервісом «Дія.Бізнес» запускають Projector Mentorship Platform. Це платформа для менторських сесій з експертами з креативних і технічних індустрій, які готові ділитися своїм практичним досвідом і знаннями з тими, хто хоче рости професійно.

Щоб отримати консультацію, необхідно зробити пожертву на підтримку України, перерахувавши кошти на один з фондів: «Повернись живим», Projector Creative & Tech Foundation, Kolo, «Госпітальєри» або на спецрахунок НБУ.

Наразі до Mentorship Platform долучилися експерти з маркетингу, дизайну та менеджменту. Серед менторів – представники команди Projector Institute, експерти з Miro, Vimeo, Spiilka design buro, MacPaw. Надалі залучатимуть фахівців зі сфери HR, фінансів, Data Science та інших.

«У нас попереду багато роботи для розбудови України. Нам усім потрібні будуть нові знання, нові знайомства, підтримка та допомога. Під час війни платформа працює як благодійна ініціатива, після перемоги ми маємо намір монетизувати її», – поділився Олександр Трегуб, CEO та співзасновник Projector Institute.

Забронювати менторську сесію можна на сайті. Щоб стати ментором або менторкою, реєструйтеся тут.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.