Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Це наші спільні перемоги». Джамала отримала нагороду від Атлантичної ради США

Спеціальною нагородою також відзначили весь український народ

У Вашингтоні Джамала отримала нагороду «За визначне лідерство артиста» від Атлантичної ради США. Комітет також вшанував спеціальною відзнакою весь український народ, який показав визначну хоробрість на тлі російського вторгнення.

Нагороду співачці вручила бізнес-лідерка і виконавча віцеголова Атлантичної ради Едріенн Аршт. «Я прийняла нагороду від імені всіх українських артистів, що використовують свій голос, щоб розказати про злочини, що вчиняються росією в Україні. Щодня доносять правду і підсилюють підтримку нашої країни, оберігають нашу культуру та демонструють її унікальність. Це наша спільна боротьба й наші спільні маленькі перемоги», – написала Джамала.

Окрім співачки, під час вручення нагороди промову виголосив президент Володимир Зеленський. Він подякував за відзнаку, а також вшанував хвилиною мовчання українців, які загинули під час війни проти росії.

Премія Атлантичної ради США присуджується видатним особистостям у сферах політики, бізнесу, культури, які борються за цінності трансатлантичних відносин і формують спільне глобальне майбутнє.

Фото: instagram/jamalajaaa

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.