Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСБУ викрила ще одного підозрюваного у зґвалтуванні жінок на Київщині

Це вже другий зафіксований російський ґвалтівник

Генеральна прокурорка Ірина Венедіктова повідомила, що Київська обласна прокуратура спільно з СБУ викрили ще одного підозрюваного в насиллі над українками на Київщині.

У «порушенні законів та звичаїв війни» підозрюють 20-річного Булата Фассахова – радіотелефоніста гаубичного артилерійського дивізіону 30-ї окремої мотострілецької бригади 2-ї гвардійської загальновійськової армії Центрального військового округу зс рф.

«Ми зібрали достатньо доказів того, що в березні 2022 року він разом зі співслужбовцем увірвалися до приватного будинку в селі Броварського району. Він наказав спільнику закрити всіх мешканців будинку в підвалі, крім однієї жінки. Залякуючи жертву зброєю та розправою над сім’єю, він її зґвалтував», – написала Венедіктова.

Генпрокурорка додала, що за кілька днів воєнний злочин повторився. Цей же військовослужбовець зс рф разом із ще трьома зайшли вже до іншого будинку. Сім’ю вивели на вулицю, залишивши одну жінку, яку по черзі зґвалтували, погрожуючи вбивством.

Встановлення решти причетних до цих звірств триває. Якщо ви впізнали підозрюваного чи маєте інформацію про причетність цього військовослужбовця зс рф до інших воєнних злочинів або щодо його спільників, сповіщайте на доказовий хаб або звертайтеся до Київської обласної прокуратури: 097-053-04-65, 097-838-31-87, 050-107-66-75.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.