Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниУ телеграм-канал «Підтримай дитину» додали казки й вірші, які озвучили українські військові

«Коли казку читає захисник, значить усе добре, перемога скоро»

У телеграм-канал «Підтримай дитину» від МОН додали дитячі казки та патріотичні вірші, які записали захисники й захисниці України.

За словами очільника МОН Сергія Шкарлета, українські військові не лише героїчно захищають Україну від росії, а й прагнуть підтримати дітей, які страждають через війну.

«Це ще раз підтверджує неймовірну різницю між українськими воїнами та російськими загарбниками. Щиро вдячний за опору для маленьких українців, у яких війна забрала дитинство та змушує страждати від психологічних травм. Діти потребують додаткової уваги з боку дорослих. Коли казку читає захисник, значить усе добре, перемога скоро», – зазначив Шкарлет.

Канал веде група волонтерів, психологів і педагогів. Там розміщують ігри, вправи, завдання для дітей, а також аудіо- та відеоматеріали для батьків. Частина контенту адаптована для дітей з особливими освітніми потребами.

Раніше ми розповідали, що три чверті українських дітей демонструють симптоми травматизації психіки на тлі війни. Читайте матеріал Wonderzine Україна про те, як допомогти дитині пережити стрес.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.